ده روشی که کسب و کار شما را به خطر می اندازد

ده روشی که کسب و کار شما را به خطر می اندازد

توسط

هر کارآفرینی که خطر شروع یک کسب و کار را قبول می‌کند در ابتدا به فکر سودآوری است. داشتن کسب و کار مفید، اما درعین حال پرخطر است.

عوامل مشخصی وجود دارند که می‌‎توانند باعث شکست یک کسب و کار شوند. نداشتن جستجوی درست و کافی دربارۀ سوددهی بازار، یکی از این دلایل است.

عدم نظرخواهی و نداشتن مشورت با افراد حرفه‌ای:

برای راه‌اندازی یک کسب و کار، باید از افراد خبره مشورت بگیرید. برای رسیدن به سود و پرهیز از اشتباه یا جبران آن، این بهترین اقدام است و نباید از آن غافل بود.

ده روشی که کسب و کار شما را به خطر می اندازد

عدم توجه به مشتری:

توجه به مشتری بسیار مهم است و اگر در کسب و کاری این رفتار سرلوحه باشد، آن کسب و کار پیشرفت می‌کند و شما مسلماً مشتری وفاداری خواهید داشت. اما اگر توجه کافی نسبت به مشتریان نداشته باشیم، مشتریان به سمت رقبا کشیده می‌شوند و کسب و کارمان نابود خواهد شد.

عدم نظرخواهی و نداشتن مشورت با افراد حرفه‌ای

تقلید از دیگران:

کاری که برای یک نفر نتیجه‌بخش است، برای دیگری اینگونه نیست. تقلید بدون مشورت، به بن‌بست منتهی می‌شود. فرد بایستی با مشاوره، نقاط افتراق و تمایز خود نسبت به دیگران را بشناسد و نوآوری داشته باشد.

نداشتن تجربه:

اگر بی‎ تجربه باشید یا مدیریتی خام و مبتدیانه داشته باشید، یکی از عوامل شکست کسب و کارتان خواهد بود. از افراد توانمند، بازاریابان و کارمندان باتجربه و آموزش دیده بهره ببرید.

توجه به سرمایه موردنیاز:

بایستی بودجه و سرمایه موردنیاز پیش‌بینی شود. افرادی که به تازگی شروع به کار کرده‌اند، درست اقدام نمی‌نمایند. باید حساب و کتاب هر درآمدتان را داشته باشید و با این فکر که فردا هم به همان میزان امکان فروش دارید، سودتان را خرج نیاز‌های شخصیتان نکنید و برنامه‌ریزی داشته باشید.

بایستی شصت درصد سودتان به کسب و کارتان بازگردد و مالیات را هم در نظر بگیرید.

ده روشی که کسب و کار شما را به خطر می اندازد

عدم رشد شخصی:

بسیاری از کارآفرینان خود را سرمایه نمی‌دانند و می‌خواهند پیروز باشند. تحقیق و مطالعه نمی‌کنند و در سمینار‌ها و کارگاه‎‌های شخصی که باعث بالا رفتن سطح داناییشان می‌شود، شرکت نمی‌‎کنند.

پیشرفت در مهارت رفتاری و ارتباطی یک ضرورت است، این مهارت سخت است و به نظم و دقت نیاز دارد. هیچکس بدون خودسازی و افزایش دانش پیشرفت نکرده است.

“رایگان و بدون کارمزد، از یک کلیو تا یک کشتی از محصولات غذایی،آرایشی بهداشتی و صنایع دستی رو در سایت سندبادسل بفروش. کافیه فقط ثبت نام کنی!!!!  “

مکان نامناسب:

بایستی مکانی مناسب به کسب و کارتان تخصیص دهید. شیک و مدِ روز بودن برای مدت کوتاهی باعث جذب مشتری می‌باشد. مکان را قبل از شروع کار از نظر بازار نیز بررسی کنید.

عدم تمرکز:

نباید داشتن مشغله زیاد سبب دورشدن شما از مسیر اصلیتان شود. اگر تمرکزتان به یک سمت باشد، از قدرت تفکرتان میکاهد. نباید اولویت‌هایتان را از یاد ببرید و وظایف کوچک را به افراد دیگر بسپارید. وسواس نداشته باشید و به دنبال کیفیّت کارتان باشید.

توقعات اشتباه:

نباید کسب و کار‌های نو گمان این را داشته باشند که بلا فاصله با ورود به دنیای کار و بدون داشتن هیچ تلاش و برنامه‌ای، یک شبه پولدار شوند. نباید به دانایی خود غره شوید. این کار همانند دو ماراتن است. سخت تلاش کنید تا سقوط نکنید. باید کاری کنید که انتظار پاداش داشته باشید.

ده روشی که کسب و کار شما را به خطر می اندازد

تسلیم شدن:

مهمترین علت باخت کسب وکار‌ها زود تسلیم شدن است. بایستی پشتکار داشته باشید، مطالعه و تحقیق کنید. پس از شکست، دوباره تلاش کنید.

رسیدن به نیمۀ راه به معنی پیروزی نیست. نبود بودجۀ کافی سبب تعطیلی کار می‌شود و تأسیس‌کنندگان فوراً ناامید و دلسرد خواهند شد، بخصوص اگر رقبای قدرتمندی داشته باشند.

عدم برنامه‌ریزی:

برای شروع هر کار بزرگی فقط داشتن محرک قدرتمند و شوق و انگیزه کافی نیست؛ برای پیشبردِ هر کاری نیاز به یک برنامۀ دقیق و کارآمد داریم.

برای کسب و کار مدنظرتان باید درباره‎ی مشتریان و رقبا تحقیق کنید و بر اساس آن، مدل کاربردی خوبی برای کسب و کارتان رسم کنید. سؤال چگونه می‌توانم پول بیشتری بیابم را، از خود بپرسید؟ اگر بخواهید یک مغازه داشته باشید باید به فکر هزینۀ مکان اجاره، دکوراسیون داخلی و خارجی و… باشید.

باید بازاریابی و فروش کاملی داشته باشید و برنامه‌ی تبلیغاتی قدرتمندی برای پیشبرد کارتان انجام دهید وگرنه با شکست روبرو خواهید شد.
نباید راه‌اندازی کسب و کار با هدف ماجراجویی باشد؛ افرادی که با هدف ماجراجویی، رویاپردازی و خیالبافی و ایجاد تنوع و هیجان زیاد، ریسک می‌کنند، به جای فکر کردن فقط به پیش رفتن می اندیشند و تصور می‌کنند که می‌توانند به راحتی با مشکلات و بحران‌هایی که دارند روبه‌رو شوند و ماجراجوییشان را دنبال کنند، دلزدگی و خستگی، تصویر کسب و کارشان را نابود خواهد کرد و بقا و جذابیّت آن از بین خواهد برد.

“در پلتفرم عمده فروشی آنلاینسندباسل از یک کیلو تا یک کشتی را به راحتی بفروش!!!”

ده روشی که کسب و کار شما را به خطر می اندازد

ماجراجویی خودسرانه

بی‌اهمیت بودن بازاریابی و هزینه نکردن برای آن؛ تعدادی کمی از افرادِ دارای کسب و کارِ جدید یا حتی قدیمی برای بازاریابی و فروش ارزش قائلند. بسیاری آن را بی‌ارزش تلقی می‌کنند.

بازاریابی، فروش موفق را تضمین می‌‎کند و تأثیر و بازدهی آن بسیار و بادوام است. در حالیکه بازدهی فرایند فروش تنها محدود به همان روز است و فرایندی مداوم و بلندمدت نیست.

نمی‌‎توانیم بدون بازاریابی سراغ فروش برویم. این کار به دلیل ناآشنایی با فرایند فروش است. اولین افرادی که برای شروع کسب و کارتان به آن‌ها احتیاج خواهید داشت، بازاریاب‌ها هستند. بعد از آن که شما را به دیگران معرفی کردند، باید منتظر فراهم شدن فرصت‌های فروش موفق و قطعی باشیم.
اسارت در کسب و کار به جای کنترل و مدیریت آن؛ هنگامی که فردی سه یا چهار وظیفه‌ی کاری تعیین شده را درست انجام می‌‎دهد نباید از روش‌های مدیریتی خاص برای او استفاده شود.

در ابتدای هر کسب و کاری مسائلی پیش می‌آید که باید با تجربیات و دانسته‌های شخصی یا به واسطه‌ی روش آزمون و خطا رفع شود.

اما هنگامی که در کسب وکارتان پیشرفت می‌کنید، این مسائل پیچیده‌تر می‌شود و نمی‌توانید از راه این دو روش به نتیجه برسید. مسئولیت همه چیز با شماست.

بعد از تعیین اهدافتان پیشتر باید روش‌های رسیدن به این اهداف را هم انتخاب و مشخص کنید یا به صورت دائمی یا مقطعی، شخص متخصص و کارآموزی را برای این مسئولیت و مدیریت انتخاب و منتصب کنید، تا کار‌ها با الگو و چهارچوبی مناسب، دقیق و هدفمند پیش برود.

می‌بایست سیاست و قوانین روشنی دربارۀ مشخصات مشاغل موردنظرتان، استخدام‌ها، اخراج‌ها، تعطیلات، جبران کمبود‌ها، کم و کیف اعطای ترفیع‎‌های شغلی و… تنظیم کنید که کسب و کار نوپایتان با مشکل روبرو نشود. می‌بایست برنامه جامعی داشته باشید.

سندبادسل، بازاربزرگ عمده فروشی کالا با تنوعی بالا از محصولات به قیمت عمده، مرجع خرید تجار و بازرگانان ایرانی و خارجی و مرجع محصولات عمده ایرانی”

ممکن است دوست داشته باشید