معرفی خواص خرما

صفر تا صد خواص خرما

توسط

در این قسمت از مقالات اقتصادی مجله کسب و کار سندبادسل میخواهیم راجع به جذب مشتری وفادار  صحبت کنیم، پس با ما در ادامه مقاله روش‌های جذب مشتری وفادار همراه باشید : 

امروزه در طی پژوهش‌های مختلف که توسط متخصصان تغذیه انجام می‌شود؛ ارزش خواص خرما بر همگان آشکار است.

این میوه ارزشمند دارای قند طبیعی است که از لحاظ ارزش غذایی در جایگاه خاصی قرار می‌گیرد. خواص خرما باعث شده است تا پنجاه درصد از تولید این محصول را در کشور خودمان مصرف کنیم.

معرفی خواص خرما

خرما یکی از مغذی‌ترین مواد خوراکی می‌باشد که سر سفره ایرانیان جایگاه ویژه خود را دارد. خواص خرما باعث شده که این ماده غذایی از پرمصرف‌ترین مواد خوراکی باشد. امروز با هم به بررسی خواص خرما می‌پردازیم.  

در کنار کسب اطلاعات درمورد ویژگی‌های این ماده غذایی دلیل استفاده از آن را نیز بررسی می‌کنیم. برای آشنایی با خواص خرما ادامه مطلب را دنبال کنید. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد خرید عمده خرما، ویژگی‌ها و خواص این ماده خوراکی به سایت سندبادسل مراجعه کنید.

این سایت با ارائه جامع‌ترین اطلاعات به شما در خرید این ماده غذایی کمک می‌کند.

معرفی خواص خرما

بررسی خواص خرما

همه ما تا حدودی از خواص خرما مطلع هستیم؛ امروز در این مقاله به طور جامع‌تر به بررسی ویژگی‌ها و خواص این ماده خوراکی ارزشمند می‌پردازیم. خرما نوعی میوه درختی است که از یک هسته سفت و قسمت نرم و گوشتی و یک پوسته نازک تشکیل می‌شود.

این میوه مغذی بر شاخه‌های درخت نخل به طور خوشه‌ای رشد می‌کند. این درخت‌های نخل گاهی تا ارتفاع بیست متر رشد می‌کنند. وقتی خرما نرسیده باشد به این نوع میوه خرما خارک و یا خرک می‌گویند.
در صورتی که میوه خرما برای رسیده شدن کامل فقط به یک مرحله دیگر نیاز دارد به آن رطب می‌گویند. در واقع رطب مرحله یکی مانده آخر است تا میوه به خوبی رسیده شود و به خرما تبدیل شود. در بین همه این مراحل از فرآیند رسیده شدن خرما؛ رطب در بین مصرف‌کننده‌ها بیش‌ترین استفاده را دارد.

علاوه بر اینکه از خرما به طور خام استفاده می‌شود؛ به دلیل وجود خواص خرما در تولید فرآورده‌های خوراکی از این ماده غذایی ارزشمند استفاده می‌شود.

سندبادسل ، بازاربزرگ عمده فروشی کالا با تنوعی بالا از محصولات به قیمت عمده ، مرجع خرید تجار و بازرگانان ایرانی و خارجی و مرجع محصولات عمده ایرانی”

این ماده غذایی شامل انواع مختلف ویتأمین و پروتئین است. ویتأمین‌های آ، ب، ث و‌ای از مهم‌ترین ویتأمین‌ها هستند که با خوردن خرما می‌توانید از این ویتأمین‌ها بهره ببرید. امروزه در طی پژوهش‌های مختلف که توسط متخصصان تغذیه انجام می‌شود؛ ارزش خواص خرما بر همگان آشکار است.

این میوه ارزشمند دارای قند طبیعی است که از لحاظ ارزش غذایی در جایگاه خاصی قرار می‌گیرد. خواص خرما باعث شده است تا پنجاه درصد از تولید این محصول را در کشور خودمان مصرف کنیم. علاوه بر ویتأمین‌های ذکر شده خرما حاوی مواد مغذی دیگری چون؛ چربی، فسفر، گوگرد، پتاسیم، منیزیم، کلسیم و آهن می‌باشد.

معرفی خواص خرما

چند نکته درمورد مصرف خرما؛ خواص خرما و مزیت‌های مصرف آن

یکی از مهم‌ترین واحد‌های هرم میوه، خرما می‌باشد. طبق دستور متخصصان تغذیه و پزشکان مصرف این میوه توصیه می‌شود. مصرف خرما به جای قند بسیار توصیه می‌شود زیرا این میوه انرژی کمتری دارد.

در هر صد گرم خرمایی که مصرف کنیم، حدود صد و بیست و پنج کیلو کالری وجود دارد؛ از طرف دیگر در هر صد گرم قند حدود چهارصد کیلو کالری انرژی وجود دارد. میزان کالری کمتر خرما باعث می‌شود که مصرف آن موجب اضافه وزن نشود.

این میوه حتی در برنامه‌های رژیم غذایی مناسب لاغر شدن هم می‌گنجد. استفاده از خرما برای پیشگیری و بهبود بیماری‌های گوارش نیز مناسب است. وجود انواع ویتأمین‌ها در این ماده غذایی باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش و درمان بیماری‌هایی چون یبوست و سایر مشکلات گوارشی می‌شود.

استفاده از خرما برای پیشگیری از ابتلا شدن به بیماری‌هایی چون؛ سرطان روده و بواسیر توصیه می‌شود. خوردن خرما باعث تقویت حافظه و بهبود عملکرد ذهن می‌شود؛ خرما با داشتن ویتأمین B۶ برای تقویت ذهن مناسب است.

استفاده از خرما برای افرادی که به فشار خون مبتلا هستند؛ به دلیل داشتن ماده ارزشمند پتاسیم بسیار توصیه می‌شود. در این ماده غذایی ارزشمند عنصری چون فسفر موجود است که استفاده از آن باعث تقویت حافظه، بهبود عملکرد سلول‌های مغز می‌شود.

در ترکیب این میوه مواد ارزشمندی وجود دارد که با مصرف آن از پوسیده شدن دندان‌ها جلوگیری می‌شود. هم چنین از دیگر خواص خرما می‌توان به خاصیت ضد درد بودن آن نیز اشاره کرد.

به همین دلیل مصرف آن برای خانم‌هایی که در شرف زایمان هستند توصیه می‌شود. مصرف خرما به دلیل داشتن ماده‌ای به نام اسید فولیک که خاصیت خون‌سازی دارد؛ باعث می‌شود در سلامت خون مفید باشد.

به دلیل وجود اسید فولیک در خرما؛ این ماده غذایی خون ساز است. افرادی که قلب ضعیف دارند و از مشکلات قلبی رنج می‌برند؛ می‌توانند از خرمای خیس خورده استفاده کنند. این افراد از شب قبل تعدادی خرما را در آب نگه دارند و از آن‌ها استفاده کنند.

 

معرفی خواص خرما

افرادی که از کمبود آهن رنج می‌برند می‌توانند با مصرف خرما کمبود آهن خون خود را جبران کنند. خواص خرما باعث شده که این ماده غذایی یک عصرانه مقوی برای افراد ورزش کار نیز باشد. این افراد  می‌توانند در وعده عصرانه خرما و شیر مصرف کنند و از خواص بی‌نظیر آن استفاده کنند.

به دلیل وجود قند طبیعی مصرف این میوه باعث کاهش وزن می‌شود. این میوه از ابتلا شدن افراد به سرطان معده پیشگیری می‌کند. در بهبود بیماری‌های گوارشی مثل اسهال مؤثر است. خرما یک ماده غذایی ارزشمند است؛ اما در مصرف این ماده غذایی باید تعادل حفظ شود و زیاده روی نکنیم.

به همان میزان که این خوراکی مغذی است، مصرف بیش از حد آن می‌تواند به سلامت شما آسیب برساند. مصرف بیش از حد خرما باعث آسیب زدن به کبد و طحال می‌شود؛ فشار خون را زیاد می‌کند، موجب پوسیده شدن دندان می‌شود.

هم چنین  زیاده روی در مصرف آن مضرات دیگری دارد. از جمله اینکه؛ باعث زخم شدن دهان و خارش بدن می‌شود، تب خال و تاول را شدید‌تر می‌کند. افرادی که دیابت دارند و هم چنین افرادی که از بیماری قند رنج می‌برند در مصرف خرما باید توجه ویژه کنند.  

میدونستی با مراجعه به سایت سندبادسل خرید عمده خرما را با چند کلیک به صورت آنلاین میتونی انجام بدی و با کلی فروشنده عمده خرما در سراسر ایران آشنا بشی و کسب و کارت رونق بدی !!

معرفی خواص خرما

معرفی انواع مختلف خرما

در کنار کسب اطلاعات درمورد خواص خرما؛ آشنایی با انواع خرما هم جالب توجه است. خرما در انواع مختلف وجود دارد از جمله؛ خرمای پیارم، خرمای مضافتی، خرمای استعمران، خرمای زاهدی و خرمای ربی انواع مختلف خرما هستند که به بررسی  آن‌ها می‌پردازیم.

خرمای پیارم:

گران‌ترین خرما که در ایران تولید می‌شود این نوع خرما است. محل پرورش این خرما در جنوب کشور و به خصوص هرمزگان می‌باشد. رنگ آن به صورت قهوه‌ای روشن است و به آن خرمای شکلاتی می‌گویند. در پرورش این نوع خرما از هیچ گونه ماده شیمیایی استفاده نمی‌شود، پرورش آن کاملاً طبیعی است و در کوه‌ها و دامنه‌ها رشد می‌کند.

خرمای مضافتی:

پر مصرف‌ترین نوع خرما است که در کرمان پرورش داده می‌شود. خرمای استعمران؛ در حدود هفتاد درصد از نخلستان‌های ایران این نوع خرما پرورش داده می‌شود. این خرما نیمه خشک است و پوست ضخیم دارد؛ همین ویژگی باعث می‌شود میوه در مدت طولانی قابل مصرف باشد

خرمای زاهدی:

این خرما بیش‌ترین صادرات را به خود اختصاص می‌دهد و دلیل آن هم این است که حمل این نوع خرما بسیار راحت است.  

شما می‌توانید برای خرید عمده خرما  و کسب اطلاعات بیش‌تر در مورد این ماده غذایی ارزشمند به سایت https://www.sandbadcell.com مراجعه کنید. این سایت با ارائه کامل‌ترین اطلاعات به شما در خرید راحت و مطمئن کمک می‌کند.

“خرید و فروش عمده محصولات صنایع دستی به راحتی چند کلیک ! سندبادسل بزرگترین پلتفرم آنلاین خرید و فروش عمده

ممکن است دوست داشته باشید