صادرات به چین

صادرات به چین

توسط

همان‌طور که می‌دانید چین اولین واصلی‌ترین شریک تجاری ایران با سهم بیش از 13 درصد محسوب می‌شود و طبیعتاً بازار صادرات به چین نیز برای بسیاری از تجار جذاب و مهم است. با امضای سند برنامه همکاری جامع فی‌مابین ایران و چین»، چنین پیش‌بینی می‌شود که سطح همکاری‌ها در سال‌های آتی بیشتر و پررنگ‌تر شود.

در سند «برنامه همکاری جامع فی‌مابین ایران و چین» در مدت 25 سال، طرفین بر این موضوع تأکید دارند که این سند چشم‌انداز همکاری دوجانبه بین ایران و چنین را در زمینه­ های اقتصادی و فرهنگی مدنظر قرار داده و توسعه و مشارکت جامع راهبردی میان دو کشور را بیش‌ازپیش موردتوجه قرار دهد. در این نوشتار با سندبادسِل همراه باشید. 

جایگاه چین در تجارت

ابرقدرت شرق جهان همواره دارای بافت جمعیتی و فرهنگی متنوع و اثرگذاری بوده است. هم‌اکنون جمعیت چین به‌گونه‌ای است که آن را به بزرگ‌ترین کشور جهان مبدل نموده است. در حال حاضر چین بزرگ‌ترین صادرکننده و دومین واردکننده بزرگ کالا است و دومین اقتصاد بزرگ جهان را به لحاظ تولید ناخالص داخلی در دست دارد. از سال 2014 میلادی، چین نه‌تنها بزرگ‌ترین صادرکننده جهان، بلکه بزرگ‌ترین کشور تجاری ازنظر مجموع صادرات و واردات است. تنوع فرهنگی و جمعیتی چین این نکته مهم را به ما گوشزد می‌کند که برای صادرات به چین شناخت الزامات فرهنگی و اجتماعی ضروری است.

سندبادسِل، پلتفرمی مطمئن برای خرید و فروش محصولات

جزئیاتی از تجارت ایران و چین

تازه‌ترین آمار و گزارش گمرک جمهوری اسلامی ایران حاکی از آن است که مجموع صادرات و واردات کشور در سال 1399 بیش از 145 میلیون تن و به ارزش تقریبی 73 میلیارد دلار بوده که از این میان کالاهای صادراتی بیش از 112 میلیون تن و به ارزش تقریبی 34 میلیارد دلار بوده است.

از مجموع صادرات ایران در سال 1399، 26 میلیون و 600 هزار تن کالا به ارزش تقریبی 9 میلیارد دلار به چین بوده است. همچنین واردات ایران از چین بیش از 3 میلیون تن و به ا رزش 9 میلیارد و 700 میلیون دلار ثبت‌شده است. درمجموع تجارت خارجی ایران با چین، به حدود 19 میلیارد دلار (تبادل کالای غیرنفتی) می‌رسد.

اگر به صادرات علاقه ­مند هستید و می‌خواهید اطلاعات اولیه در این خصوص کسب نماید، شمارا به مطالعه مقالهچگونه صادرکننده شوم دعوت می­نماییم.مدت مطالعه: ۴ دقیقه

صادرات به چین

همان‌طور که گفته شد با توجه به گستردگی جمعیتی چین و با در نظر گرفتن حداقل تعداد خانوارهای چین، بازار هدف می‌تواند بیش از 70 میلیون خانوار باشد که این، رقمِ بسیار قابل‌توجهی است. بی‌شک آگاهی از لیست کالاهای صادراتی به چین برای تجار و بازرگانان بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه با مشاهده لیست کالاهای صادراتی ایران به چین می‌توانند تشخیص دهند که تمرکز بر روی چه کالاهایی بهتر و سودآورتر است.

 

“تجریه خرید و فروش عمده محصولات غذایی و کشاورزی را با پلتفرم آنلاین سندبادسل تجربه کن!!! “

از عمده‌ترین محصولات صادراتی ایران به چین، نفت و سوخت‌های فسیلی است. علاوه بر نفت، لیست کوتاهی از دیگر اقلام صادراتی به چین بدین شرح است:

  1. پلاستیک و محصولات پلاستیکی
  2. انواع سنگ معدنی
  3. مواد شیمیایی آلی
  4. خاک، سیمان، آهک و گوگرد
  5. مس
  6. میوه، مرکبات و خشکبار
  7. سرب
  8. خمیر چوب و مشتقات آن
  9. کاغذ، مقوا و تخته

برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد اقلام صادراتی به برخی کشورها، به مقاله «چه کالایی را به کدام کشور صادر کنم» سربزنید. مدت مطالعه: ۳ دقیقه

روش­های صادرات به چین

یکی از روش‌هایی که همچنان در بازار صادرات به چین کاربرد دارد، روش سنتیِ فروش حضوری است. بدین معنا که تاجر خود به چین سفرکرده و سعی می‌کند محصولات خود را معرفی و مشتریان مدنظر را بیابد. البته این بدان معنا نیست که این روش همیشه مؤثر است اما درهرحال نمی‌توان به‌طورکلی از آن چشم‌پوشی نمود. در کنار روش‌های سنتی، روش‌های مدرن و آنلاین نیز راه گشای تجار است و می‌توانند با مراجعه به سایت­های معتبر روابط تجاری مدنظر خود را شکل دهند. یکی از معتبرترین این سایت‌ها Alibaba.com است.

با توجه به موقعیت جغرافیایی و شرایط کشور چین، صادرات به این کشور به یکی از روش­های زیر انجام می‌شود:

  • تحویل کالا در محل کار
  • تحویل کالا در کنار کشتی
  • تحویل کالا در محل مقرر به حمل‌کننده
  • تحویل کالا در مرز
  • تحویل کالا روی عرشه کشتی در بندر مقصد
  • تحویل کالا روی اسکله در بندر مقصد

بر اساس روش موردتوافق هنگام امضای قرارداد، مسئولیت تحویل کالا یا بر عهده خریدار است یا بر عهده فروشنده. ازاین‌رو اگر بیمه کالای صادراتی و محل تحویل کالا برای شما دارای اهمیت است، در انتخاب روش صادرات به چین دقت بیشتری را لحاظ نمایید.

با توجه به تفاهم‌نامه فی‌مابین ایران و چین، اینگونه به نظر می رسد که صادرات به این کشور می‌تواند فرصت مناسبی برای گسترش تجارت بین‌الملل باشد.

همچنین برای کسب  آمار و اطلاعات بیشتر می توانید به پروفایل کشور چین در  سایت سازمان تجارت جهانی مراجعه نماید. 

 

اگر این مطلب برای شما مفید بود، آن را با دیگران به اشتراک بگذارید. در بخش نظرات این صفحه، پاسخگوی نظران و پیشنهاد‌ها شما هستیم.

 

“رایگان و بدون کارمزد، از یک کلیو تا یک کشتی از محصولات غذایی،آرایشی بهداشتی و صنایع دستی رو در سایت سندبادسل بفروش. کافیه فقط ثبت نام کنی!!!!  “

ممکن است دوست داشته باشید