آلمان

راهنمای صادرات به آلمان

توسط

در این مقاله به بررسی موضوع راهنمای صادرات به آلمان می‌پردازیم. به عوامل تأثیر‌گزار برتجارت با کشور آلمان و قوانین صادراتی با آلمان و ساختار حقوقی این کشور را توضیح می‌دهیم. در انتهای مطلب به وضعیت زیر ساخت تولید و صادرات در ایران می‌پردازیم.
صادرات به آلمان

در این مقاله به راهنمای صادرات به آلمان می‌پردازیم. موفقیت در تجارت با آلمان برای شرکت‌های کوچک و متوسط به هیچ وجه ساده نیست.

امروزه رشد در بازار صنعت این کشور به عنوان پرمصرف‌ترین کشور اروپا بشدت افزایش یافته است. نرخ بیکاری در این کشور ۳ درصد و میزان تورم‌شان ۲ درصد بوده است که در برابر دیگر کشور‌ها رقم پایینی است. چشم انداز کسب و کار مهندسی، این کشور را قطب اقتصاد اروپا و مکانی جذاب برای تجارت کرده است.

چنانچه شما هم تصمیم به تجارت با این کشور را داشته باشید باید بتوانید برنامه‌ریزی تخصصی برای این ساختار تعریف و تنظیم کنید. تعیین هزینه‌های مربوط به صادرات برای صادر‌کننده، انعطاف بازار کشور آلمان، هزینه‌های ثابت و دائمی، سطح رقابت داخلی را با جزئیات بررسی کنید.

در بازار رقابتی کشور‌های اروپایی مانند آلمان معمولاً نیاز است موارد مهم و راهنمای صادرات به آلمان را قبل از اقدام، توسط افراد مسلط به این حوزه و تجار کار آزموده فرا بگیرید.

آلمان

سندبادسل، بازاربزرگ عمده فروشی کالا با تنوعی بالا از محصولات به قیمت عمده، مرجع خرید تجار و بازرگانان ایرانی و خارجی و مرجع محصولات عمده ایرانی”

این پیش نیاز‌ها که به ما کمک می‌کند با تصمیم‌گیری درست موانع را شناسایی کنیم. در ادامه‌ی مقاله شما را با نحوه‌ی تجارت با کشور آلمان و گرفتن اقامت از طریق صادرات آشنا می‌کنیم. با ما همراه باشید.
عوامل تأثیر‌گزار بر تجارت با آلمان

حجم بیشتر صادرات ما امروزه محدود به کشور‌های نزدیک شده است. این شیوه معاملات حضوری دیگر کاربردی ندارند و فقط در کشور‌های همسایه و نزدیک جوابگو می‌باشد.

ارتباط با کشور‌های دور تنها توسط اینترنت امکان‌پذیر شده است، و برای این امر باید ابتدا در مسیر مشتریان قرار گرفت و خود را به آن‌ها معرفی کرد. مسأله‌ی حائز اهمیت صادرات به کشور‌های دوردست هزینه‌ی بالای حمل و نقل کالا و ارزش ذاتی کالا است.

باید بتوانیم هر یک را به درستی تعریف کنیم. دیگر عوامل که نقش مهمی در تجارت با آلمان دارند عبارت‌اند از:

عوامل مربوط به کشور مبدا(ایران)، عوامل مربوط به کشور میزبان(آلمان)، وسعت سازمان یا شرکت تولید‌کننده، حجم تولیدات، مهارت‌های نیروی کار، درجه پیشرفت صنعتی، مذهب، تنوع، عمر صنعت، فرهنگ سازمان ارتباطات، سیاست‌های ملی، محدودیت‌ها، فاصله یا بعد مسافتی، تعداد جمعیت در دو کشور، مواد خام موجود، بازار‌ها، درجه پیشرفت صنعت تولید در سازماندهی صادرات لازم است که به نیاز‌های اساسی توجه کرد از قبیل: نیاز‌های فنی، وظیفه‌ای، منطقه‌ای نیاز‌های فنی که شامل: جایگاه تولید، تحقیق و توسعه‌ی دانش تخصصی، برنامه‌ریزی و افزایش دانایی پیرامون خرید و امور مالی نیاز‌های وظیفه‌ای و منطقه‌ای هم شامل: آگاهی و دانش مربوط به فرهنگ و استاندارد‌ها، وضعیت حکومتی و امور سیاسی و نظام اقتصادی و سایر عوامل حاکم بر آن‌ها است.

آلمان
قوانین صادراتی آلمان

قوانین کشور‌های اروپایی بخصوص آلمان که بزرگترین صادر‌کننده‌ی اروپا و سومین در دنیا می‌باشد به گونه‌ای برقرار شده که پیروی از قوانین بین‌المللی به مثابه بهترین راهنمای صادرات به آلمان برای بازرگانان و تجار باشد.

در توافق نامه‌ها امور تجاری و امور سیاسی متناسب با اوضاع و احوال فرهنگی اقتصادی مشترک دو کشور ایران و آلمان جریان می‌یابد. که شامل سیاست‌های اقتصادی، فرهنگی، کشاورزی، مالی، برنامه‌ریزی، اجتماعی و مذاکرات همکاری و در نهایت همگرایی بین ایران و آلمان بر پایه تجارت بین‌المللی بنا می‌شود.

در پایان مذاکرات تمام امور تفاهم شده بین دو کشور توسط تاجران که شغل اصلی آن‌ها معاملات تجاری است با در نظر گرفتن تولیدات و با توجه به کلیه معاملات صادراتی و وارداتی در دفاتر تجاری با درج تاریخ و مطابق با قانون دو کشور ثبت می‌گردد.

آلمان

اتمام معادلات با آلمان

اتمام معاملات با آلمان عمدتاً با ایجاد یک واحد از طرف ایران در کشور آلمان وگماشتن فردی مامور جهت رسیدگی به تعهدات پایان می‌گیرد.

این امر هرگز نباید موقتی باشد و مامور کردن افراد جهت رسیدگی به امور نباید مقطعی باشد. اگر نگرش‌تان به صادرات موقتی باشد آنوقت در پاسخگویی به مشتریان هم باید اتفاقی عمل کنید. شما با ایجاد فرصت‌های جدید در کشور آلمان به نوعی در این کشور سرمایه‌گذاری می‌کنید، که نیاز به سرپرستی خواهد داشت.

اگر بخواهید توسط شرکت‌های دیگر به این امور بپردازید مانند شرکت‌هایی با ساختار قراردادی( بر پایه شرکت‌های فرعی) آن وقت باید به آن‌ها به عنوان شرکا بنگرید، که امور کار به وجود پیوسته آن‌ها بستگی خواهد داشت.

تا اینجا به راهنمای صادرات به کشور آلمان پرداختیم. در ادامه شما را با قانون فردی و ساختار حقوقی آلمان آشنا خواهیم کرد.

ساختار حقوقی آلمان

ساختار حقوقی کشور آلمان بر چه اساسی استوار شده است؟

ساختار حقوقی آلمان و دیگر کشور‌های اروپایی در تجارت بین‌المللی بر پایه چند اصول یا قاعده‌ی حقوقی از قبیل عدم تبعیض، آزادسازی تجارت عادلانه و شفافیت بنا شده است.

مخصوصاً کشور آلمان بیشتر بر این اصول تأکید دارد. این اصول رابطه‌ای بسیار نزدیک با هم دارند. بطور مثال مطابق قانون منع تبعیض و رفتار عادلانه با سایر کشور‌های مشارکت‌کننده، اجازه‌ی رفتاری خاص با کشوری در حال توسعه هرگز صادر نمی‌گردد یا اینکه کشوری مانند آلمان نمی‌تواند اقدام به رفع برخی موانع تجاری میان خود و یک کشور خاصی نماید، یا قیمت کالایی خاصی را کاهش دهد، بنا بر تعهد انجام گرفته میان اعضاء از جمله تعهدات منع تبعیض، ملزم به دادن این امتیازات به سایر کشور‌های عضو هم خواهد شد. از این رو رفع مانع تجاری بدون نیاز به انجام مذاکرات جدید فی ما بین کل اعضاء تحقق خواهد یافت.

“رایگان و بدون کارمزد، از یک کلیو تا یک کشتی از محصولات غذایی،آرایشی بهداشتی و صنایع دستی رو در سایت سندبادسل بفروش. کافیه فقط ثبت نام کنی!!!!  “

وضعیت تولید و ایجاد زیرساخت صادرات در ایران چگونه است؟

وضعیت تولید در ایران و تهیه تجهیزات فناورانه و ایجاد زیر ساخت جهت صادرات در همه‌ی حوزه‌ها به سرعت در حال انجام است. در این بخش مشکلات و ضعف‌های مختلفی هم وجود دارد که به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

ما به مقوله‌ی صادرات به چشم فعالیت تخصصی حرفه‌ای نگاه نمی‌کنیم، تولیدکنندگان تصور درستی به روابط بین‌المللی و موضوع صادرات ندارند و آن را مشابه فروش داخلی خود تصور می‌کنند.

چون آموزش‌های لازم را به عنوان راهنمای صادرات به آلمان و دیگر کشور‌ها را اصلاً ندیده‌اند. به همین دلیل انتظار دارند که صرفاً با فعالیت‌های کلیشه‌ای پر هزینه و بدون هدف مثل شرکت در نمایشگاه بین‌المللی، ارسال گروهی‌ایمیل و مانند این‌ها در جذب مشتری خارجی موفق باشند.

منظور این نیست که نباید در نمایشگاه شرکت کرد یا ارتباطات رسمی نداشت، اما این قبیل فعالیت‌ها باید در دل مجموعه فرایند تخصصی و مستمر قرار داشته باشند و به فرایندی مقطعی و کم منفعت و پر هزینه تبدیل نشوند.

در آخر باید بدانیم که اگر چه گاهی تحریم‌ها مانع بزرگی سر راه صادرات است و تثبیت ارز از مهم‌ترین پیش نیاز‌های تحقق برنامه‌ریزی‌ها است، اما اتخاذ تصمیم‌های آگاهانه و راه گشا در این موقعیت می‌تواند مسیر تجارت با دیگر کشور‌ها را هموارتر سازد. برای موفقیت حتمی از توانایی‌ها و دانش بازرگانان حرفه‌ای و باتجربه که بهترین راهنمای صادرات به آلمان برای‌تان خواهند بود استفاده کنید.

سندبادسل بزرگترین بستر عمده فروشی آنلاین ، سریع ترین راه پیدا کردن تولید کننده ها و تامین‌کننده های کالاهای عمده فقط تو سندبادسل ممکنه!!”

برچسب ها: صادرات به آلمان

ممکن است دوست داشته باشید