کارت بازرگانی تجاری:

راهنمای گرفتن کارت بازرگانی

توسط

کارت بازرگانی چیست؟

جهت وارد شدن به دنیای تجارت و کار صادرات و واردات کالا‌ها، می‌بایست مجوزی باشد. این مجوز به دارنده‌ی آن این اجازه و فرصت را می‌دهد تا بتواند با امنیت و خاطرجمع، فعالیت تجارتی خود را در سطح ملی و جهانی انجام دهد.

اقدام برای اخذ این مجوز یا کارت بازرگانی، قدم اول برای وارد شدن به دنیای تجارت می‌باشد. کارت بازرگانی این امکان را به فرد می‌دهد، تا محصولات، تولیدات یا خدماتی را که دارند را به خارج از کشور ارسال نمایند و باعث گسترش خدماتشان در سطح بین‌المللی شوند.

بنابراین جهت انجام فعالیت‌های بازرگانی، نیاز به مجوز است. تا فرد بتواند با تمام دنیا به کار تجارت بپردازد. در راهنمای گرفتن کارت بازرگانی، گرفتن مجوز، نقطه‌ی آغاز برای تجارت می‌باشد. طبق قانون گمرک ایران، کسی که کارت بازرگانی دارد؛ این اجازه را دارد که وارد تجارت صادرات و واردات شود.

کارت بازرگانی این مجوز را به دارنده می‌دهد تا تجارت خارج از مرز‌های ایران داشته باشد که شامل ثبت نمودن سفارشات، ترخیص کردن کالا‌ها، واردات کالا از منطقه‌های آزاد، امتیاز گمرکی و البته صادر کردن و وارد کردن کالا است. این فعالیت‌های تجاری را اشخاصی می‌توانند انجام دهند که کارت بازرگانی داشته باشند.

در راهنمای گرفتن کارت بازرگانی، تاجرانی که کارت بازرگانی ندارند، اجازه‌ی واردات و صادرات و هرگونه تجارت خارجی دیگر را ندارند. به طور کلی کارت بازرگانی جهت انجام فعالیت‌های زیر کاربرد دارد:

وارد کردن کالا از منطقه‌های آزاد، صادر نمودن‌های مبدا صدور و یا ورود کالا، عضو شدن در اتاق بازرگانی، مرتبط شدن با تاجران خارجی، تبادل اطلاعات تجارتی در سطح دنیا، شرکت نمودن در نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی که در داخل و یا خارج از کشور برگزار می‌شود.

انجام صادرات و واردات کالا به شکل تجارتی، داشتن حق العمل کاری در گمرک، همچنین کارت بازرگانی جهت ثبت نمودن سفارشات و ترخیص نمودن کالا.

کارت بازرگانی تجاری:

سندبادسل بزرگترین بستر عمده فروشی آنلاین ، سریع ترین راه پیدا کردن تولید کننده ها و تامین‌کننده های کالاهای عمده فقط تو سندبادسل ممکنه!!”

مدارک مورد نیاز در راهنمای گرفتن کارت بازرگانی

کارت بازرگانی را می‌توان از شعبه‌های اتاق بازرگانی و صنایع و معادن دریافت کرد. این شعبه‌ها هم در تهران موجود هستند و هم در شهرستان‌ها، با توجه به این توضیحات در راهنمای گرفتن کارت بازرگانی، شخصی که می‌خواهد این کارت را دریافت نماید، می‌بایست شرایط زیر را داشته باشد:

داشتن سن ۲۱ سال، داشتن سه سال فعالیت تجاری یا تولید کالا. این مسأله می‌بایست توسط دو نفر که خودشان کارت بازرگانی دارند، یا مدرک دانشگاه و یا اجازه‌ی کار تولیدی دارند؛ مورد تأیید قرار گیرد.

داشتن محل کاری که با فعالیت تجاری تناسب داشته باشد. داشتن معافیت یا پایان خدمت برای مردان، دارا بودن یک حساب بانکی جاری در یکی از شعبه‌های بانک‌های کشور، شخص درخواست‌کننده‌ی کارت بازرگانی، نباید در یک سازمان و اداره‌ی دولتی استخدام باشد، سابقه‌ی کیفری نداشته باشد….

 

سندبادسل، بازاربزرگ عمده فروشی کالا با تنوعی بالا از محصولات به قیمت عمده، مرجع خرید تجار و بازرگانان ایرانی و خارجی و مرجع محصولات عمده ایرانی”

در راهنمای گرفتن کارت بازرگانی، باید گفت که مدت زمان اعتبار این کارت، بسته به تقاضای شخص، یک تا پنج سال می‌باشد. با این اوصاف، فعالیت تجاری و واردات و صادرات را، فقط کسانی می‌توانند انجام دهند که کارت بازرگانی داشته باشند.

در راهنمای گرفتن کارت بازرگانی، ذکر این مطلب لازم است که کارت بازرگانی انواع گوناگونی دارد که عبارتند از: کارت بازرگانی تجاری، کارت بازرگانی خدماتی، کارت بازرگانی موردی، کارت بازرگانی تولیدی/ صنعتی.

کارت بازرگانی تجاری:

پرطرفدارترین مجوزی که در راهنمای گرفتن کارت بازرگانی، برای تجارت وجود دارد، کارت بازرگانی تجاری می‌باشد. به طور کلی اشخاص حقیقی و حقوقی مجاز هستند این کارت را درخواست کنند.

این کارت بازرگانی، در واقع اجازه‌ی کاری می‌باشد که این امکان را به صاحب آن می‌دهد تا بتواند کار تجارتی انجام دهد و به واردات و صادرات بپردازد. اشخاص حقیقی و حقوقی با این کارت بازرگانی تجاری، می‌توانند تمام فعالیت‌های مرتبط با تجارت اعم از واردات، ثبت سفارش، صادرات و… را انجام دهند.

کارت بازرگانی موردی: نوع دیگر کارت بازرگانی که در راهنمای گرفتن کارت بازرگانی وجود دارد، کارت بازرگانی موردی می‌باشد. اشخاص حقیقی و حقوقی زمانی که نیاز به ترخیص برای یک بار را داشته باشند می‌توانند درخواست صدور این نوع از کارت بازرگانی را داشته باشند. بنابراین برای افرادی که علاقه‌مند به واردات کالا هستند یا این که می‌خواهند این مرحله را طی نمایند گزینه خوبی است اما به یاد داشته باشید مدت زمان انقضای آن بسیار کوتاه می‌باشد.

کارت بازرگانی خدماتی: نوع دیگر کارت بازرگانی که در راهنمای گرفتن کارت بازرگانی وجود دارد، کارت بازرگانی خدماتی می‌باشد. فقط اشخاص حقوقی می‌توانند درخواست این نوع از کارت بازرگانی را داشته باشند با توجه به این که سرمایه‌گذاری در این حوزه باید خدماتی ثبت شده باشد و دارنده این کارت باید با توجه به نوع کارت واردات کالا‌های خدماتی داشته باشد در غیر این صورت خلاف آن ثابت و جریمه خواهد شد.

“خرید و فروش عمده مواد غذایی به راحتی چند کلیک ! سندبادسل بزرگترین پلتفرم آنلاین خرید و فروش عمده

کارت بازرگانی تولیدی/ صنعتی:

در راهنمای گرفتن کارت بازرگانی، کارت دیگری وجود دارد که با داشتن آن، شخص حقوقی که اجازه‌ی سرمایه‌گذاری با زمینه و موضوع تولیدی دارند، می‌تواند آن را دریافت نماید. اشخاص حقوقی با توجه به دارا بودن این کارت بازرگانی تولیدی/ صنعتی فقط مجاز به فراهم نمودن تجهیزات و مواد اولیه کارگاه تولیدی خود می‌باشند. بنابراین اشخاص حقوقی که دارای کسب و کار تولیدی هستند می‌توانند درخواست این نمونه از کارت بازرگانی را داشته باشند.

مراحل گرفتن کارت بازرگانی:

در راهنمای گرفتن کارت بازرگانی، می‌توان، مراحل گرفتن کارت بازرگانی را به طور کامل و دقیق به شرح زیر عنوان نمود:
۱ ـ شخص متقاضی ابتدا می‌بایست آدرسی اینترنتی را وارد نماید. سپس‌شناسه‌ی ملی و کلمه‌ی عبور را وارد کند.
۲ ـ اطلاعاتی که متقاضی می‌دهد، می‌بایست با دقت در سیستم وارد شود. عکس می‌بایست پرسنلی باشد. رنگی و پشت زمینه‌ی سفید.
۳ ـ اطلاعاتی که از متقاضی دریافت می‌شود، می‌بایست با اظهارنامه‌ای که در دفتر‌های بازرگانی به ثبت می‌رسد، مطابقت داشته باشد.
۴ ـ اطلاعات مربوط به تماس تلفنی و آدرس اصلی متقاضی.
۵ ـ ثبت اطلاعات مربوط به هیأت مدیره
۶ ـ تأیید کردن فرم‌هایی که برای صادر نمودن کارت بازرگانی مورد نیاز می‌باشد و متقاضی کارت بازرگانی آن‌ها را تکمیل و ارایه می‌دهد.
۷ ـ متقاضی کارت بازرگانی می‌تواند یک یا حداکثر سه فعالیت را جهت واردات، انتخاب نماید.
۸ ـ همه‌ی مدارکی که متقاضی ارایه می‌دهد و برای گرفتن کارت بازرگانی مورد نیاز می‌باشد، می‌بایست اسکن شوند.
۹ ـ اطلاعاتی که در ارتباط با فیش‌هایی می‌باشد که متقاضی پرداخت نموده است، وارد سیستم شود.
۱۰ ـ تمامی اطلاعاتی که متقاضی تکمیل نموده است، می‌بایست پس از ویرایش مورد تأیید نهایی قرار گیرد.
بیشترین کاربرد کارت‌های بازرگانی
در راهنمای گرفتن کارت بازرگانی، گرفتن کارت بازرگانی وقتی اهمیت پیدا می‌کند که شخص متقاضی و یا دارنده‌ی آن، از تمام کاربرد‌های کارت بازرگانی آگاه باشد.

“در پلتفرم عمده فروشی آنلاین سندباسل از یک کیلو تا یک کشتی را به راحتی بفروش!!!”

رایج‌ترین کاربرد‌های کارت بازرگانی، در راهنمای گرفتن کارت بازرگانی عبارت است از:

دادن مجوز جهت وارد نمودن کالا از منطقه‌های آزاد، صادرات و واردات همه‌ی کالا‌هایی که برای بازرگانی مجاز هستند، صدور ویزا‌های تجارتی، صدور گواهی‌های مبداء کالا، مجوزی برای ارائه عضویت در اتاق بازرگانی تهران، در راهنمای گرفتن کارت بازرگانی، این مجوز به شخص این امکان را می‌دهد تا با تاجر‌های خارج از کشور و تجار بین‌المللی ارتباط برقرار نماید، دارنده‌ی کارت بازرگانی این امکان را دارد تا با تجار جهان، ارتباط داشته باشد و اطلاعات رد و بدل نمایند.

کارت بازرگانی تجاری:

همچنین کارت بازرگانی این امکان را به دارنده‌ی آن می‌دهد که در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی شرکت نماید، در راهنمای گرفتن کارت بازرگانی، می‌توان مشاهده نمود که داشتن این کارت مجوزی است برای ثبت سفارش دادن، ترخیص نمودن کالا‌ها.

کارت بازرگانی مجوزی است برای فعالیت صادرات و واردات انواع کالا به شکل تجارتی، همین طور مجوزی برای داشتن حق العمل گمرک است.

پخش عمده کالا در دنیایی از خریدار عمده فقط فقط در سایت سندبادسل ممکنه “

ممکن است دوست داشته باشید